Seikkailua Draculan mailla

Olen lähiaikoina lukenut paljon erilaisia kirjoja ja koulutyön kautta tutustuin tähän kirjaan. En ollut aiemmin kamalasti kiinnostunut arvoitusdekkareista, ja pakko myöntää etten ole vielläkään, mutta tämän kirjan "jaksoin" silti lukea. Draculan ratsu on Ilkka Remeksen kuudes nuoria ja vähän vanhempiakin lukijoita jännittävä seikkailuromaani.

" Aaro Korpi on kohdannut rikollisia ja agentteja, tullut teljetyksi luoliin, päätynyt tulen keskelle ja veden alle."

Draculan ratsu on jännittävää seikkailua täynnä oleva kirja. Kirjan päähenkilö on tavallinen nuorukainen nimeltään Aaro Korpi, tavallisella tarkoitan poikaa joka joutuu ongelmiin niin kaappareiden, ydinaseiden tekijöiden, huumediilereiden sekä taidevarkaiden kanssa, oten se siitä tavallisesta sitten. Kirjassa seurataan muidenkin kuin tarinaa Aaron näkökulmasta, sillä jos ei näin olisi ei kirjasta varmasti saisi selvää hölkäsen pöläystäkään. Tämän kirjan luettuani päätin että luen vihdoin ja viimein menestyskirjan Dracula, sillä tämä kirja alkaa lopussa päin sijoittua kreivi Draculan maille asti. Pakko kylläkin myöntää, että tämä kirja kyllästytti minua toisinaan, mutta kun lukemista jatkoi halusi vain kokoajan tietää enemmän ja enemmän. Suosittelen jännityksen ystäville tätä kirjaa sekä monia muita Ilkka Remeksen kirjoja. Aaron matkaan kirjassa tarttuu myös mukaan pesunkestävä hevostyttö Emma, jota alkujaankin lähdetään pelastamaan, vaikkakin puolivahingossa, sekä Niko, joka on tarttunut Aaron mukaan jokaisessa mysteerissä ja auttaa Aaroa paljon ratkaisemaan melkein koko mysteerin.

Kommenteihin voi laittaa kirjoja, joita haluaisitte arvosteltavan ja negatiivista sekä positiivistä kommentia voi myös ihan hyvin laittaa. Sillä, eiväthän pienet torut voi ketään tappaa.

xoxo: